Dispositivi & accessori
Sautéing 10 oz Fennel
Prep. 5min
Totale 25min
2 portions
Ingredienti
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
152 mg
Proteine
2 g
Calorie
448 kJ /
107 kcal
Grassi
7 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Basic Vegetables
16 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Basic Millet
45min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Lentil and spinach soup
50min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Eggplant Sauté
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min