Masala Hake at 55°C
TM6

Masala Hake at 55°C

4.0 (12 valutazioni )

Ingredienti

Masala Paste

  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 1 Tbsp cumin seeds
  • 30 g groundnut oil
  • 60 g tomato purée
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • 3 tsp garam masala
  • 1 Tbsp paprika
  • 2 Tbsp ground almonds
  • 1 tsp fine sea salt

Fish and Rice

  • 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
  • 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
  • 200 g basmati rice
  • 100 g cashew nuts
    o unsalted peanuts

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3929 kJ / 938 kcal
Proteine
39 g
Carboidrati
93 g
Grassi
44 g
Grassi saturi
9 g
Sodio
1073 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative