Warm capsicum and tomato salad with olives
TM6 TM5 TM31

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 yellow capsicums, flesh pierced
  • 1 red capsicum, flesh pierced
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp fennel seeds
  • 100 g olives, drained (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar (see Tips)
  • ½ tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
  • 3 ripe tomatoes, cut into wedges
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
710.7 kJ / 169.2 kcal
Proteine
5.4 g
Carboidrati
8 g
Grassi
11.6 g
Grassi saturi
2.1 g
Fibre
5.8 g
Sodio
772.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative