Warm capsicum and tomato salad with olives

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 18 valutazioni
Prep. 15min
Totale 50min
6 portions

Ingredienti

  • yellow capsicums flesh pierced
    2
  • red capsicum flesh pierced
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil (see Tips)
    40 g
  • dried bay leaf
    1
  • fennel seeds
    1 tsp
  • olives drained (see Tips)
    100 g
  • sherry vinegar (see Tips)
    20 g
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
    230 g
  • ripe tomatoes cut into wedges
    3
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 169.2 kcal / 710.7 kJ
Proteine 5.4 g
Grassi 11.6 g
Carboidrati 8 g
Fibre 5.8 g
Grassi saturi 2.1 g
Sodio 772.6 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...