Versioni compatibili
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
60
g Gouda kaas, in stukken
o 60 g Edammer kaas, in stukken - 60 g spekblokjes
- 800 - 850 g kippenborstfilets, ontbeend, ontveld en opengesneden tot een enkele platte steak
- 3 el sojasaus
-
1
tl rundvleesextract (bv. Bovril, Maggi)
o 1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt - 40 g olijfolie
- 280 - 300 g uien, in vier gesneden
- 2 - 3 teentjes knoflook, naar smaak
- 1 snuifje zout
- 400 g zoete aardappelen, gepeld, in dikke schijfjes (4 cm)
- 500 g appels (bv. Granny Smith, Golden Delicious), klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 180 g kookappels (bv. Bramley, Reinette), gepeld, klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 1 tl azijn, liefst cider- of rijstazijn (zie tip)
- 1 volle tl currypoeder, pikant of mild, naar smaak
- 150 - 200 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Proteine
- 59 g
- Carboidrati
- 50 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 7.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bloemkool met kaas
55 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Kip met romige groenten saus
50min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Klassieke sabayon
15 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Alpengratin
50min