Versioni compatibili
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
60
g Gouda kaas, in stukken
o 60 g Edammer kaas, in stukken - 60 g spekblokjes
- 800 - 850 g kippenborstfilets, ontbeend, ontveld en opengesneden tot een enkele platte steak
- 3 el sojasaus
-
1
tl rundvleesextract (bv. Bovril, Maggi)
o 1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt - 40 g olijfolie
- 280 - 300 g uien, in vier gesneden
- 2 - 3 teentjes knoflook, naar smaak
- 1 snuifje zout
- 400 g zoete aardappelen, gepeld, in dikke schijfjes (4 cm)
- 500 g appels (bv. Granny Smith, Golden Delicious), klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 180 g kookappels (bv. Bramley, Reinette), gepeld, klokhuis verwijderd, in vier gesneden
- 1 tl azijn, liefst cider- of rijstazijn (zie tip)
- 1 volle tl currypoeder, pikant of mild, naar smaak
- 150 - 200 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Proteine
- 59 g
- Carboidrati
- 50 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 7.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Kalkoenburgers
Nessuna valutazione
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Speculoospasta
10min
Mini kerstboompjes
45min
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Zijden tofu cheesecake
Nessuna valutazione
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Kalkoenburgers
1h 25min
Forel met hollandaisesaus
50min