Dispositivi & accessori
Pasta Fagioli Soup
Prep. 5min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opzionale) grated2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
439.9 mg
Proteine
17.3 g
Calorie
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Grassi
27 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
8.2 g
Carboidrati
46.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Satisfying Soups
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Minestrone
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min