Dispositivi & accessori
Frozen mojito cheesecake
Prep. 20min
Totale 24h 25min
12 portions
Ingredienti
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3.4 g
Calorie
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Grassi
22.3 g
Fibre
0.8 g
Carboidrati
17.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebrate summer with Nico Moretti
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Hazelnut torte
3h 15min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Mulled wine
15min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Black forest pudding
1h 15min
Granini slice
2h 15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Chocolate and pear cake
1h 30min