
Dispositivi & accessori
Curried Prawns with Rice
Prep. 15min
Totale 1h
2 portions
Ingredienti
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
312 kcal /
1306 kJ
Proteine
18 g
Grassi
18 g
Carboidrati
22 g
Fibre
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Chinese Seafood
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda