Mushroom stock paste
TM6 TM5

Mushroom stock paste

3.9 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g dried porcini mushrooms
  • 400 g hot water
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
  • 2 carrots (approx. 260 g), cut into pieces
  • 250 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 50 g balsamic vinegar
  • 40 g dried shiitake mushrooms
  • 1 tbsp salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Valori nutritivi
per 1200 g
Calorie
2416.6 kJ / 577.6 kcal
Proteine
18.7 g
Carboidrati
105 g
Grassi
15.3 g
Grassi saturi
2.5 g
Fibre
18.5 g
Sodio
7120.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative