Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- masło, ilość do natłuszczenia formy
- 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej
- 200 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 4 jajka
- 150 g jogurtu naturalnego
- 160 g syropu z agawy
- 100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 3 łyżeczki sody oczyszczonej
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- Valori nutritivi
- per 1 kawałek
- Calorie
- 714 kJ / 171 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 18 g
- Grassi
- 7 g
- Fibre
- 4.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Brownie z czerwonej fasoli
1h
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 Std.
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55min
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1h
Pomidorowe brownie
1h
Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej
2 Std.
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 Std.
Brownie fasolowo-gryczane
1h
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 Std. 10 Min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min