Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 660 g
- Calorie
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Proteine
- 44.6 g
- Carboidrati
- 109.5 g
- Grassi
- 115.6 g
- Grassi saturi
- 19.8 g
- Fibre
- 20.7 g
- Sodio
- 2740.9 mg
Ricette alternative
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Maca chocolate bark
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Gluten free Mediterranean bread
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Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free ANZAC biscuits
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Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min