Dispositivi & accessori
Semolina dumplings with mushroom sauce
Prep. 25min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1351.1 mg
Proteine
14.8 g
Calorie
2700.3 kJ /
645.4 kcal
Grassi
37.6 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
22.8 g
Carboidrati
62.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Meals in a Flash
91 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Polenta
25min
Floating islands
40min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Papaya mango quinoa porridge (6-9 months)
30min
Beetroot risotto
35min
Mashed pea and corn slice
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Risotto verde
45min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Classic mushroom risotto
30min
Prawn and saffron risotto
30min