Dispositivi & accessori
Sago custard puddings
Prep. 15min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
milk650 g
-
tapioca seeds (sago)100 g
-
eggs2
-
salt1 pinch
-
white sugar to taste50 - 60 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
166.4 mg
Proteine
9.6 g
Calorie
1397.8 kJ /
334.1 kcal
Grassi
13 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
7.2 g
Carboidrati
44.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Traditional bobotie
1h 30min
Warm beetroot dish
50min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
Bread and butter pudding
1h 15min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Mealie bread
55min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Fruit and Sago Pudding
50min
Milk tart
3h
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min