Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

4.8 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
  • 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove

Valori nutritivi
per 400 g
Calorie
2305.3 kJ / 551 kcal
Proteine
73.6 g
Carboidrati
42 g
Grassi
7.9 g
Grassi saturi
2.4 g
Fibre
16.6 g
Sodio
58983.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative