Versioni compatibili
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g long-grain white rice
- 400 g water
- 2 skinless, white fish fillets, 150-180 g each
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 6 cherry tomato, cut into halves
- 120 g apples (1 apple), cut into pieces (1.5 cm) and cored
- 120 g pears (1 pear), cut into pieces (1.5 cm) and cored
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 130 g carrots, cut into matchsticks (1 cm x 5 cm)
-
4
asparagus spears, cut into halves lengthways if thicker than 1 cm
o 150 g broccoli broken into florets - 40 g plain flour
- 20 g brown sugar
- 20 g butter
- 150 g onions, cut into pieces (4 cm)
- 1 garlic clove
- 250 - 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g ripe tomatoes, cut into pieces
- fresh chives, cut into small pieces, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3480 kJ / 832 kcal
- Proteine
- 43 g
- Carboidrati
- 105 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 13.2 g
Ricette alternative
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Pumpkin Soup
25min
Pumpkin soup
30min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Potato and porcini mushroom soup
30min
Mushroom soup
30min
Bolognaise sauce for two
20min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Cream of mushroom soup
20min
Chicken and sweet corn soup
30min