Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Proteine
- 51.6 g
- Carboidrati
- 68.3 g
- Grassi
- 43.8 g
- Grassi saturi
- 8.7 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 2271.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Superfood salmon salad
1h 5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Miso salmon broth
40min
Tuna poke bowl
1h
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Coconut poached chicken salad
45 Min