Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 garlic cloves
- 150 g onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
- 30 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp onion salt
- 2 tsp sugar
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 400 g canned chopped tomatoes
- 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4-5 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- lime wedges, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2442 kJ / 581.3 kcal
- Proteine
- 36.7 g
- Carboidrati
- 32.1 g
- Grassi
- 31.4 g
- Grassi saturi
- 6.6 g
- Fibre
- 14.1 g
- Sodio
- 1224.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Mexican chicken soup
30min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Chicken cacciatore
50min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Tomato basil chicken stew
35min