Dispositivi & accessori
Chicken and bacon casserole
Prep. 10min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
4.8 g
Calorie
265 kJ /
63 kcal
Grassi
3.3 g
Carboidrati
3.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Starter kit
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Ham Hock Potato Bake
35min
Pastitsio
1h 30min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Sausage and pea risotto
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken Tetrazzini
40min
Classic meatloaf
1h 35min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min