Risotto with lemon, thyme and feta
TM6 TM5 TM31

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 (53 valutazioni )

Ingredienti

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2008.3 kJ / 478 kcal
Proteine
11.8 g
Carboidrati
65.2 g
Grassi
17.3 g
Grassi saturi
9.6 g
Fibre
2.8 g
Sodio
851.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative