Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
o 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
o 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
o 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1430 kJ / 340 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 14 g
- Fibre
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Puy Lentil Dip
45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h