Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteine
- 4.9 g
- Carboidrati
- 60.4 g
- Grassi
- 21.9 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 95.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free lemon tart
2u. 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5 min
Gluten free chocolate brownie
45 min