Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Proteine
- 5.349 g
- Carboidrati
- 12.962 g
- Grassi
- 2.529 g
- Fibre
- 0.794 g
Nelle collection
Ricette alternative
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Coconut poached chicken salad
45 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min