Speedy bean and chorizo chilli with rice

4.1 9 valutazioni
Prep. 5min
Totale 45min
4 portions

Ingredienti

  • long grain rice
    200 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • water
    1060 g
  • chorizo cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • brown onion halved
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • pickled jalapeño chillies
    1 tbsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • ground smoked paprika
    1 tsp
  • cocoa powder
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • chipotle chillies in adobo sauce
    40 g
  • Vegetable stock paste
    20 g
  • chopped tomatoes (2 x 400 g)
    2 cans
  • black beans (2 x 400 g), rinsed and drained
    2 cans
  • natural yoghurt to serve
  • fresh coriander roughly chopped, to garnish

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 1954.1 mg
Proteine 28.9 g
Calorie 2810.4 kJ / 671.7 kcal
Grassi 25.6 g
Fibre 16.3 g
Grassi saturi 8.3 g
Carboidrati 82.1 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...