Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Spinach and Artichoke Dip

4.6 (127 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz shallot, halved
  • 1 oz olive oil
  • 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
  • 8 oz cream cheese, softened
  • 3 oz sour cream
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Tabasco sauce

Valori nutritivi
per 1 oz
Calorie
264 kJ / 63.1 kcal
Proteine
2.9 g
Carboidrati
1.9 g
Grassi
5.1 g
Grassi saturi
2.6 g
Fibre
0.7 g
Sodio
122.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative