Dispositivi & accessori
Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Totale 20min
35 oz
Ingredienti
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
122.3 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
264 kJ /
63.1 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
1.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Tomatillo Salsa
20min
Tzatziki
20min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Baked Crab Dip
15min
Crab Cakes
1h 35min
Tinga de Pollo
40min
Basil Pesto
10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min