Artichoke Alfredo Sauce

Artichoke Alfredo Sauce

4.7 83 valutazioni
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions

Ingredienti

  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • water
    32 oz
  • salt divided, to taste
    ¾ tsp
  • dried fettuccine pasta
    12 oz
  • olive oil
    2 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter
    1 oz
  • marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained
    1 can
  • heavy cream
    8 oz
  • sour cream
    2 oz
  • fresh parsley, leaves only chopped
    8 sprigs
  • fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 820.8 kcal / 3434.1 kJ
Proteine 26.7 g
Grassi 47.4 g
Carboidrati 73 g
Fibre 6.8 g
Grassi saturi 23.5 g
Sodio 1184.3 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...