
Dispositivi & accessori
Artichoke Alfredo Sauce
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
820.8 kcal /
3434.1 kJ
Proteine
26.7 g
Grassi
47.4 g
Carboidrati
73 g
Fibre
6.8 g
Grassi saturi
23.5 g
Sodio
1184.3 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Step into Spring
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti