Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 gramů pórku, bílé části
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
- 2 bobkové listy
- 5 hřebíčků
- 1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
- 500 gramů bílého vína, suchého
- Valori nutritivi
- per 850 gramů
- Calorie
- 1871 kJ / 447 kcal
- Proteine
- 6.4 g
- Carboidrati
- 32.6 g
- Grassi
- 1.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Portugalská zelená vejce
Nessuna valutazione
Pak choi s houbami
15 min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3h 5min
Terina z rajčat
25h 20min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Nessuna valutazione
Římské gratinované artyčoky
Nessuna valutazione
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10 min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 Std. 15 Min
Ančovičkové máslo
4 godz. 20 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20 min
Salsa s chilli a ananasem
Nessuna valutazione
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.