Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce majonézy
- 100 - 120 gramů řepkového oleje
- 1 - 2 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 12% tuku
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 10 gramů pažitky, nadrobno nakrájené
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Proteine
- 3.4 g
- Carboidrati
- 0.7 g
- Grassi
- 17.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1h 20min
Rizoto trikolora
1h 25min
Plněná rajčata
Nessuna valutazione
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Nessuna valutazione
Hrušky v červeném víně
Nessuna valutazione
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1h
Máslo s lískovými oříšky
1h 30min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min