Quick Thai Chicken Curry
TM6 TM5

Quick Thai Chicken Curry

4.0 (74 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz yellow onions, halved
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 1 oz oil
  • 3 ½ oz Thai red curry paste
  • 14 oz coconut milk
  • 5 oz water
  • 16 - 17 oz waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces
  • 4 oz carrots, cut into bite-size pieces
  • 24 oz boneless, skinless chicken breast, cubed (1½ in.)
  • 6 oz frozen peas
  • 2 - 3 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2539 kJ / 607 kcal
Proteine
49 g
Carboidrati
33 g
Grassi
29 g
Fibre
7.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative