Dispositivi & accessori
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Totale 2h 35min
4 portion
Ingredienti
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1318.7 mg
Proteine
19.1 g
Calorie
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Grassi
11.6 g
Fibre
4.4 g
Carboidrati
100.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sheet Pan Dinners
9 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Laing
1h 50min
Traditional Mooncake
2h 15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Caramel Sauce
Nessuna valutazione
Pizza Diavola
Nessuna valutazione
Fruit Smoothie
Nessuna valutazione
Allergen Free Granola
30min
French vanilla canelé
49h 5min
Steamed Banana Muffins
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Berry Duo
10min