Dispositivi & accessori
Vegetable Stock Paste
Prep. 20min
Totale 45min
650 g
Ingredienti
-
Parmesan cheese (opzionale) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opzionale)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 650 g
Sodio
46898.6 mg
Proteine
12.3 g
Calorie
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Grassi
17.1 g
Fibre
26.9 g
Grassi saturi
2.7 g
Carboidrati
71.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Bolognese
Nessuna valutazione
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Guacamole
Nessuna valutazione
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Nessuna valutazione
Whipped Kahlua® coffee
5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Vegetarian Curry
40min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Mini Burger Sliders
1h 50min