Allergen-friendly Chicken Stock Paste

Nessuna valutazione
Prep. 20min
Totale 45min
400 g

Ingredienti

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • water
    75 g
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Valori nutritivi per 20 g

Calorie 31.5 kcal / 131.9 kJ
Proteine 3.8 g
Grassi 0.6 g
Carboidrati 2 g
Fibre 0.9 g
Grassi saturi 0.1 g
Sodio 2935.9 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...