Skirt Steak Spiralized Salad

Skirt Steak Spiralized Salad

4.5 2 valutazioni
Prep. 20min
Totale 35min
2 portions

Ingredienti

  • zucchini ends trimmed
    85 g
  • yellow summer squash ends trimmed
    60 g
  • carrots peeled
    140 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • ginger, fresh peeled, thinly sliced
    5 cm
  • shiitake mushroom, fresh thinly sliced
    115 g
  • Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste
    1 tbsp
  • green onions trimmed, cut on bias
    4
  • salt to taste
    1 tsp
  • beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
    230 g
  • hoisin sauce
    60 g
  • sesame oil
    2 tsp
  • baby spinach, fresh
    140 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 648.4 kcal / 2712.9 kJ
Proteine 30 g
Grassi 43.7 g
Carboidrati 36.3 g
Fibre 8.4 g
Grassi saturi 10.8 g
Sodio 647.8 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...