Dispositivi & accessori
Dr. Pop BBQ Sauce
Prep. 15h
Totale 1h 5min
15 portion
Ingredienti
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
butter, unsalted30 g
-
soda e.g. Dr. Pepper®650 g
-
dark brown sugar60 g
-
molasses, any kind45 g
-
tomato purée (concentrate)340 g
-
cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
mustard30 g
-
cumin, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chilli powder1 tbsp
-
honey60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
328.4 mg
Proteine
0.7 g
Calorie
338 kJ /
80.8 kcal
Grassi
1.7 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
16.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer BBQ
13 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nessuna valutazione
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Folded Herb Bread
Nessuna valutazione
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Zoodles with Broccoli Pesto
Nessuna valutazione
Roasted Potato Salad
1h
Classic Mashed Potatoes
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Buffalo Chicken Wings
1h 5min