Dispositivi & accessori
Svampe- og grønkålsrisotto
Prep. 10min
Totale 55min
2 portioner
Ingredienti
-
cheddar skåret i stykker40 g
-
grønkål2 stilke
-
løg, brune½
-
fed hvidløg2
-
smør20 g
-
ris, brune130 g
-
grøntsagsbouillon1 terning
-
vand500 g
-
champignoner, friske skåret i skiver180 g
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
203 mg
Proteine
19 g
Calorie
2056 kJ /
491 kcal
Grassi
18 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
69 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sam Wood
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nessuna valutazione
Soba nudler
Nessuna valutazione
Japanske ramen nudler
Nessuna valutazione
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nessuna valutazione