Dispositivi & accessori
Glutenvrije quiche Lorraine
Prep. 30min
Totale 1h 30min
8 sneetjes
Ingredienti
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Sodio
575.7 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Grassi
24.8 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
12.3 g
Carboidrati
14.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nessuna valutazione
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nessuna valutazione
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Lolly's met aardbeien
Nessuna valutazione
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nessuna valutazione
Pizza Diavola
Nessuna valutazione
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Lactosevrije tiramisu
Nessuna valutazione
Advocaat
10min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h