Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
TM6 TM5

Potato and Rosemary Flatbread (TM5)

4.6 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2273 kJ / 543 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
76 g
Grassi
19 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
3.6 g
Sodio
776 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative