Dispositivi & accessori
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
Prep. 10min
Totale 20min
200 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
200 - 500 g pasternaku pokrojonego na 2 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
14 mg
Proteine
1.2 g
Calorie
313.8 kJ /
75 kcal
Grassi
0.3 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
18 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 ricette
Polonia
Polonia
Ti potrebbe interessare anche...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min