Dispositivi & accessori
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prep. 10min
Totale 1h 30min
8 sneetjes
Ingredienti
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
7.3 g
Calorie
1795 kJ /
429 kcal
Grassi
27.3 g
Carboidrati
38.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Crème pâtissière
15min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Appel strudel
1h 45min
Rijstpudding
1h
Yoghurtcake
1h 40min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nessuna valutazione
Pudding
15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min