Dispositivi & accessori
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prep. 5min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
642.3 mg
Proteine
16 g
Calorie
2525 kJ /
609.5 kcal
Grassi
51.3 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
19.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Leve de lente
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nessuna valutazione
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Paaspastei
Nessuna valutazione
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Gebakken aardappelpuree monsters
Nessuna valutazione
Oranje gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Koolsoep
50min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Mosselen met Frietjes
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min