Dispositivi & accessori
Gwinganna mountain top bars
Prep. 20min
Totale 1h 55min
12 portions
Ingredienti
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
20.4 mg
Proteine
5.3 g
Calorie
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Grassi
31.4 g
Fibre
7.5 g
Grassi saturi
19.2 g
Carboidrati
20.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Newsletter: Jan-June 2022
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Almond biscotti
1h 10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Chunky basil pesto dip
10min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Nessuna valutazione
Frangipane and apricot muffins
35min
Pear and ginger paste
26h 25min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Basic kimchi
144h 20min
Sangria ginger punch
1h 5min
Gin and lime pie
3h 10min
Mexican corn salad
25min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min