Dispositivi & accessori
Gwinganna mountain top bars
Prep. 20min
Totale 1h 55min
12 portions
Ingredienti
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
20.4 mg
Proteine
5.3 g
Calorie
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Grassi
31.4 g
Fibre
7.5 g
Grassi saturi
19.2 g
Carboidrati
20.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Newsletter: Jan-June 2022
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Beetroot and avocado eggs
88h
Granini slice
2h 15min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Berry and cream filo stacks
30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Raw snickers slice
55min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
High protein brownies
20min
Char siu pork bao
2h 10min