Hot Crab Dip
TM6 TM5 TM31

Hot Crab Dip

4.9 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • sunflower oil, for greasing
  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g cream cheese, room temperature
  • 120 g sour cream
  • 85 g whipping cream
  • 225 g fresh crab meat, white meat only
  • 20 g spring onions, thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing
  • 20 g caster sugar
  • 20 g sesame oil
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 1 tsp salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1792.8 kJ / 428.5 kcal
Proteine
17.9 g
Carboidrati
7.1 g
Grassi
36.9 g
Grassi saturi
19.8 g
Fibre
0.2 g
Sodio
1024.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative