Dispositivi & accessori
Balinese Betutu Chicken
Prep. 10min
Totale 5h 35min
5 portions
Ingredienti
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1053 mg
Proteine
55 g
Calorie
3386 kJ /
809 kcal
Grassi
61 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
20 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Culinary Heritage
9 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Beef Rendang
1h 30min
Coconut Jelly
3h 15min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Cheesekut
24h 10min
Sayur Asem
Nessuna valutazione
Prawn Laksa
50min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Chicken Rendang
1h 35min
Curry Mee
30min