Dispositivi & accessori
Poached eggs with blade cover
Prep. 10min
Totale 30min
2 portions
Ingredienti
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
118.3 mg
Proteine
7.5 g
Calorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
1.9 g
Carboidrati
0.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Browned beef mince
20min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Browned onions (200 g)
20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Hollandaise
15min
Poached eggs using blade cover
30min
Fruity dream
10min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h