Versioni compatibili
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Proteine
- 16.2 g
- Carboidrati
- 52 g
- Grassi
- 10.5 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodio
- 449.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Lactosevrije warme chocolademelk
Nessuna valutazione
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nessuna valutazione
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Flan van asperges met zeetong
Nessuna valutazione
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Asperge ovenschotel
1h 30min