Nyonya Chicken Curry Bun

Nyonya Chicken Curry Bun

4.4 11 valutazioni
Prep. 10min
Totale 2h 45min
8 portions

Ingredienti

Dough
  • water
    120 g
  • caster sugar
    50 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    350 g
  • milk powder
    30 g
  • medium egg
    1
  • unsalted butter soft, at room temperature
    40 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
  • chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
    1200 g
  • Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)
    150 g
  • Madras curry powder
    20 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coconut milk
    200 g
  • medium egg lightly beaten
    1

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 498 kcal / 2084 kJ
Proteine 23 g
Grassi 26 g
Carboidrati 43 g
Fibre 3 g
Grassi saturi 12 g
Sodio 521 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...