Dispositivi & accessori
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Totale 2h 45min
4 porties
Ingredienti
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
670 mg
Proteine
4 g
Calorie
654 kJ /
156 kcal
Grassi
6 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vitello tonnato
13h
Vegan jus
40min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Guacamole
5min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Tequila 'Refresher'
5min
200 g ui karameliseren
40min
Kruidenboter flatbreads
35min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
BBQ-saus
20min