Crown Roast of Lamb

Crown Roast of Lamb

4.2 6 valutazioni
Prep. 20min
Totale 1h 40min
8 portions

Ingredienti

  • dried thyme
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
    ½ oz
  • racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
    2
  • day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
    16 oz
  • water
    32 oz
  • butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
    28 oz
  • red onions in pieces
    6 oz
  • carrots in pieces
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • parsley
    ¼ bunch
  • garlic cloves
    2
  • fresh sage leaves to taste
    5 - 8
  • bacon sliced (½ in.)
    8 oz
  • chicken broth
    6 oz

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 781 kcal / 3268 kJ
Proteine 50 g
Grassi 45 g
Carboidrati 45 g
Fibre 5 g
Grassi saturi 15 g
Sodio 1789 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...