Dispositivi & accessori
Thai Massaman Curry Paste
Prep. 5min
Totale 25min
1 jar
Ingredienti
-
black peppercorns¼ tbsp
-
cumin seeds¼ tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
cinnamon stick (5 cm length), cut into 31
-
dried chillies deseeded6
-
water50 g
-
garlic cloves50 g
-
shallots60 g
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)15 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
cooking oil80 g
-
rock salt10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
4030 mg
Proteine
20 g
Calorie
4883 kJ /
1167 kcal
Grassi
90 g
Fibre
29 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
89 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Lamb saag
1h 30min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Madras curry powder
15min
Chicken tikka masala
1h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Beef madras
1h 30min
Quick massaman beef curry
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Bhuna gosht
1h 20min
Thai red chicken curry
30min