
Dispositivi & accessori
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
Prep. 15min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
mozzarella cut into pieces100 g
-
water300 g
-
Brussels sprouts cut into halves250 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
garlic cloves2
-
cream cheese150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salted butter20 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
305.5 kcal /
1282.9 kJ
Proteine
9.7 g
Grassi
27.4 g
Carboidrati
4.5 g
Fibre
3.1 g
Grassi saturi
17.5 g
Sodio
295 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Low carb: Made easy with Thermomix
49 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda