Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Proteine
- 16 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 11 g
- Fibre
- 1 g
- Sodio
- 788 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Cioppino
55 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Sous-vide Steak
1h 30min