Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.2 (18 valutazioni )

Ingredienti

Scallops

  • 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
  • 4 sprigs fresh oregano
  • 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)

Saffron Sauce

  • 2 oz yellow onions, in pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz heavy whipping cream
  • 2 pinches saffron threads
  • ⅛ tsp salt, to taste

Searing and Serving

  • ½ oz unsalted butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1142 kJ / 273 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
8 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
11 g
Fibre
1 g
Sodio
788 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative