Versioni compatibili
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Proteine
- 12.5 g
- Carboidrati
- 124.1 g
- Grassi
- 65 g
- Grassi saturi
- 44.8 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Ricette alternative
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Fruit ice cream
10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
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Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Cream of Lotus
40min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
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Mantou buns
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Traditional hommus
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Dou sha bao (red bean paste buns)
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